La Friche by Weave

Previous image
Next image

Weave, a consultancy specialising in digital technologies, was seeking to create a totally “disruptive” site only a few streets from its corporate premises, in order to work differently, hold events or make the site available to its clients. “La Friche” therefore offers different kinds of spaces, each adapted to a specific use, such as exhibitions, production, brainstorming, relaxation, concentration and training. For the design, the customer had told Saguez & Partners of its wish to “go green”. The project therefore unfurls in an original tropical setting which involved several exciting challenges and a panel of manufacturers, tradesmen and artists who made it unique, complete with perennial plants, frescoes, neon writing, custom-made furniture, suspended nets, etc.